Noapte
Zi
29 November 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Paradă, Orășelul lui Moș Crăciun, târguri și numeroase surprize pentru cei mici

Și în acest an, administrația locală târgovișteană a pregătit numeroase surprise pentru cei mici. Se apropie o perioadă foarte frumoasă, pregătirile sunt în toi și surprizele  vor fi pe măsura așteptărilor. Astfel, în seara de 5 decembrie, ora 18:00, se va aprinde bradul și iluminatul festiv din municipiu, se vor deschide târgurile de Crăciun localizate atât în Piața Tricolorului cât și în Piața Mihai Viteazul, de unde nu vor lipsi standurile cu turtă dulce, nucă, prune uscate, vin fiert, clătite, gogoși, floricele, kurtoș, jucării sau produse artizanale! Parada sosirii lui Moș Crăciun va fi pe data de 16 decembrie, bătrânelul cu barba albă pregătind mii de daruri pentru a le împărți celor mici. De asemenea, vor exista concerte de colinde și spectacolele pentru copii, totul într-o atmosferă de basm a sărbătorilor de iarnă. De câteva zile exista forfotă mare, se montează bradul, se impodobește orașul, se montează căsuțele.

br1

br2

”Așadar se apropie cea mai frumoasă perioadă din an, este vorba de perioada sărbătorilor de iarnă. Suntem în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște aici unde în seara zilei de 5, seara în care vine Moș Nicolae, va fi aprins și brațul, va fi aprins și iluminatul festiv. Luna decembrie este destinată unor evenimente deosebite, este dedicată copiilor. Moș Crăciun vine cu parada în data de 16 și va sta trei zile aici, în Piața Tricolorului și va împărți copiilor daruri. De asemenea, Moșul va veni și la primăria municipiului Târgoviște, va veni în acea perioadă și la Cinematograful Independența. Sunt câteva evenimente absolut deosebite și vrem că aceste sărbători să fie cât mai frumoase și să contribuim și noi în măsura în care putem. Parada lui Moș Crăciun în data de 16 va fi pe traseul Teatrul Municipal, bulevardul Regele Carol, bulevardul Mircea cel Bătrân, ieșire în Calea Domnească și Bulevardul Libertății, așa cum se întâmplă în fiecare an. În seara zilei de 5, exact în această locație, va avea loc un spectacol deosebit, ceva fără precedent în municipiul Târgoviște. Îi așteptăm pentru toți cei care vor să se bucure și de aprinderea luminițelor și de spectacol de excepție.”, transmite primarul Cristian Daniel Stan.

br3

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Până pe 16 decembrie scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale

Articolul Urmator

Programul de vizitare al muzeelor din cadrul Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște în minivacanța de 1 Decembrie

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus