Noapte
Zi
10 November 2022
1 min read

“Donează sânge! Salvează o viață!” alături de jandarmii dâmbovițeni

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița și Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri s-au alăturat campaniei umanitare de donare de sânge inițiată, la nivel național, de Patriarhia Română  și astăzi, 10 noiembrie a.c., s-au prezentat în număr mare la sediul inspectoratului pentru a dona sânge.

Activitatea se desfășoară în contextul nevoii reale de sânge pentru transfuzii în spitalele din România, în scopul conştientizării cetățenilor asupra importanței și beneficiilor donării de sânge, precum şi pentru completarea stocului sanguin local.

Prin aceste iniţiative care au devenit o tradiție la nivel instituțional, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile dâmboviţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat în acţiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor oamenilor aflați în suferință.

Acțiunea de donare de sânge va continua și mâine, 11 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, cu sprijinul de specialitate al personalului medical de la Centrul de Transfuzie Sanguină.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Anunț primăria Târgoviște: ÎNFIINȚARE CENTRU DE COLECTARE A DEȘEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

Articolul Urmator

Peste trei kilograme de aur conficate de către inspectorii Antifraudă

Ultimele Articole

Mergisus