Noapte
Zi
10 November 2022
2 mins read

Fii informat! Nu te lăsa păcălit! Află care este costul real al electronicelor și electrocasnicelor cu Aplicația InfoCons!​

Mult așteptatul Black Friday se apropie, iar consumatorii se vor îndrepta către produsele electronice și electrocasnice care vor avea un pret redus considerabil.  Se va lua în considerare, însă, și costul de utilizare al produselor achiziționate?!

Pentru aceasta, Aplicația InfoCons vine în sprijinul consumatorilor cu calculatorul pentru estimarea costului de utilizare a produsului în cei doi ani de garanție. Altfel spus, consumatorii vor putea să estimeze costul aferent consumului de energiei pentru fiecare produs scanat. De asemenea, prin intermediul Aplicatiei InfoCons, consumatorii pot compara produsele electronice și electrocasnice pe care și le doresc de Black Friday, pentru a achiziționa produsul potrivit preferințelor și nevoilor lor.

Produsele electronice și electrocasnice ale căror produsele energetice pot fi scanate fac parte din categoriile: mașini de spălat haine; mașini de spălat vase; frigidere; uscătoare; televizoare și monitoare pentru computer.

Pe lângă posibilitatea de a estima costul aferent consumului de energie și de a compara produsele similare, Aplicația InfoCons redă direct pe telefonul mobil informații precum: clasa energetică; producător; informații tip caracteristici tehnice; posibilitatea de a face o sesizare direct din aplicatie.

Aplicația Gratuită InfoCons facilitează totodată verificarea corectitudinii informațiilor afișate pe produsele electrocasnice și dispozitivele electrice. Astfel, prin scanarea codului QR de pe eticheta energetică pot fi comparate informațiile generate de aplicație cu informațiile înscrise pe produs, pentru a observa dacă produsul respectiv se încadrează într-adevăr în clasa menționată pe etichetă sau dacă, dimpotrivă, informațiile diferă.

„Black Friday sau mai bine spus <<Vinerea Neagră>> ar trebui să fie un moment, o zi, însă în România a devenit o săptămână, o lună sau chiar mai mult. O perioadă care este mai mult pentru marketing. Indiferent de perioadă, cetățeanul în calitatea lui de consumator să nu uite că indiferent de cuantumul reducerii, nu avem reducere la drepturi. Avem aceeași garanție de 2 ani pentru produsele de folosință îndelungată, avem același drept de a returna produsele cumpărate online în termen de 14 zile, avem aceleași drepturi de a fi informați cu privire la caracteristicile produselor, însă degeaba avem drepturi, dacă nu le exercităm. Cred că Black Friday ar putea fi o zi, o săptămână, o lună sau chiar mai mult, în care fiecare dintre noi, cu o9atiudine, să ne exercităm drepturile, sp ne informăm înainte de a cumpăra, să scanăm produsele electronice și electrocasnice cu Aplicația InfoCons și să luăm în calcul costul real al produselor, mai ales pentru electronice și electrocasnice și din punct de vedere al consumului de electricitate pentru perioada de durabilitate sau măcat pentru cei doi ani de garanție.”-Sorin Mierlea – Președinte InfoCons.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Peste trei kilograme de aur conficate de către inspectorii Antifraudă

Articolul Urmator

A fost finalizat proiectul ”Municipiul Târgoviște alege integritatea”

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele