Noapte
Zi
30 November 2022
1 min read

Peste 130 de pompieri dâmbovițeni, alături de cetățeni cu ocazia minivacanței de 1 Decembrie

În această perioadă, cu prilejul organizării evenimentelor publice, în special cu ocazia  Zilei Naționale , peste 130 de pompieri dâmbovițeni sunt pregătiți să acționeze, zilnic, pentru asigurarea protecției și siguranței cetățenilor.

Pompierii vor participa la festivitatea organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în centrul municipiului Târgoviște, cu 30 de militari, unde, după finalizarea ceremonialului militar vă vor prezenta o parte din tehnica lor de intervenție.

Inspectorii de prevenire vor derula acțiuni de control inopinat în care sunt vizate obiective cu aglomerări de persoane, iar scopul principal urmărit este acela al respectării numărului maxim de utilizatori, accesibilitatea căilor de evacuare, precum și respectarea altor măsuri de siguranță și prevenire împotriva incendiilor.

Tuturor celor care intenționează să petreacă aceste zile la munte le recomandăm să țină cont de starea vremii, să se echipeze corespunzător și să nu se abată de la traseele marcate pentru a evita producerea unor accidente cu consecințe grave.

Prepararea hranei prin utilizarea focului deschis în zonele de agrement şi în gospodăriile populaţiei trebuie să se facă numai în locuri special amenajate, în condiţii şi la distanţe care să nu permită propagarea focului la construcţiile învecinate.

În această perioadă când sunt înregistrate temperaturi scăzute, nu folosiți improvizații la instalațiile electrice și nu le suprasolicitați prin folosirea simultană a mai multor aparate electrice de mare putere.

O grijă deosebită trebuie acordată copiilor, la îndemâna cărora nu trebuie lăsate mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).

Ne dorim ca cetățenii să manifeste responsabilitate în această perioadă și să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor. Salvatorii dâmbovițeni sunt pregătiți să intervină pentru acordarea ajutorului medical de urgență, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții.

Întrucât siguranța cetățenilor este prioritară, acțiunile preventive vor continua și în perioada următoare. Vă dorim să petreceți în siguranță, alături de cei dragi!   – Comunicat de presă Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Măsurile IPJ Dâmbovița pentru o minivacanță în siguranță

Articolul Urmator

Datele la care, de-a lungul timpului, a fost sărbătorită Ziua Națională a României

Ultimele Articole

Mergisus