Noapte
Zi
31 December 2022
1 min read

2022, un an plin de realizări pentru Parcul Industrial Moreni

Deși 2022 a fost unul destul de dificil din foarte multe puncte de vedere, Parcul Industrial Moreni a continuat să se dezvolte și să aibă rezultate din ce în ce mai bune. La final de an, directorul Gabriel Purcaru face un scurt bilanț a celor mai importante evenimente și acțiuni care au făcut ca unitatea dâmbovițeană să fie printre cele mai performante din domeniu.

„Ne apropiem de încheierea unui an 2022 greu, un an cu criza sanitară, criză economică , un an cu prețuri la utilități ( în special la energie) greu de gestionat care a creat o presiune majoră pe umerii tuturor și cu un conflict la graniță care clar a influențat negativ întreaga lume. Cu toate acestea pentru MPI anul 2022 a fost un an al dezvoltării. MPI este ocupat cu un grad de 100%,  închidem anul cu 52 de societăți în interiorul MPI,  numărul locurilor de muncă au crescut, având astăzi un număr de 1022 angajați în interiorul MPI, ne-am extins suprafața MPI cu un teren de 13.550 metri pătrați, am inaugurat o clinică medicală cu trei specializări ( cardiologie, chirurgie cardio vasculară,chirurgie vasculară) atâta de necesară pentru întreaga zonă, am realizat o învestite majoră în reconfigurarea spațiilor exterioare la intrarea în MPI, această investiție schimbând total imaginea parcului, încheiem anul cu un profit mai mare cu aproximativ 20% decât cel realizat în 2021.

Toate aceste realizări sunt rezultatul unei munci în ECHIPĂ, o muncă în echipă cu președintele CJD Corneliu Ștefan și întreaga echipa de conducere a CJD și în același timp o muncă în echipa cu colegii mei pe care îi coordonez la nivelul MPI și cărora vreau să le mulțumesc pentru implicarea și seriozitatea de care dau dovadă zi de zi.”, transmite Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

O viată în slujba pacienților! Medicul Bogdan Mihail Janteș a ieșit la pensie

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Grădinițele cu program prelungit Nr.3 și Nr.14 vor fi anvelopate termic

Ultimele Articole

Mergisus