Noapte
Zi
24 December 2022
1 min read

Bătaie cu bâte și lopeți într-o sală de jocuri din Potlogi

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizati cu privire la faptul că, într-o sală de jocuri, din comuna Potlogi, sat Romanesti, este un conflict între mai multe persoane.

În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că patru bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 32 de ani, din localitate, ar fi pătruns în sala de jocuri, având asupra acestora obiecte contondente (bâte și lopeți), și ar fi agresat fizic trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 54 de ani.

La data de 24 decembrie a.c., față de cei patru bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Activitățile de cercetare penală sunt efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

363.600 lei, amenzi aplicate de Direcția Sanitară pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița în urma controalelor tematice de sărbători

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: 50 milioane de lei pentru proiecte de eficientizare termică

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus