Noapte
Zi
10 December 2022
1 min read

C.Ștefan, lider PSD Dâmbovița:”Niciunul dintre noi nu a uitat însă că toate lucrurile bune și frumoase care au transformat comuna Potlogi i se datorează regretatului nostru coleg Nicolae Catrina. Suntem datori să-i ducem munca și planurile mai departe!”

În această seară, conducerea PSD Dâmbovița s-a aflat în comuna Potlogi pentru a sta de vorbă cu membrii organizației locale. Cu toții au discutat despre planurile de viitor, atât cele politice cât și cele administrative, dar mai ales despre strategiile prin care toate proiectele care sunt în prezent în derulare la nivelul administrației locale.

IMG-20221209-WA0016

“PSD Potlogi este una dintre cele mai puternice organizații din județul Dâmbovița.

Alături de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, deputatul PSD, Marian Țachianu, si primarul comunei Corbii Mari, Ionut Banica – vicepreședinte PSD Dâmbovița, m-am întâlnit în această seară, la Potlogi, cu membrii organizației noastre de aici și am discutat despre ceea ce avem de făcut din punct de vedere politic și administrativ începând de anul viitor.

Niciunul dintre noi nu a uitat însă că toate lucrurile bune și frumoase care au transformat comuna i se datorează regretatului nostru coleg Nicolae Catrina. Suntem datori să-i ducem munca și planurile mai departe! Și o vom face alături de echipa pe care a construit-o la Potlogi.” , transmite Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Accident rutier mortal pe DJ720B, la Nisipuri

Articolul Urmator

Un an de la redeschiderea Cinematografului Independența! Peste 54.000 de spectatori și 392 de filme

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele