Noapte
Zi
14 December 2022
1 min read

Sală de sport nouă pentru studenții Universității Valahia Târgoviște

O nouă investiție ajunge în faza de execuție! Start al lucrărilor de construire a noii săli de sport din campusul Universității ”Valahia”!
Sala va avea o tribună de 180 de locuri, suprafața sportivă dimensionată pentru jocurile de handbal (şi va cuprinde şi tuşe trasate pentru baschet, tenis, volei) cu suprafața de gardă aferentă, va dispune de vestiare (separate pe sexe/echipe) dotate cu dușuri şi grupuri sanitare (inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi motorii).
Au fost prevăzute vestiare pentru instructori/arbitri şi un cabinet de prim ajutor. Organizarea vestiarelor s-a făcut în regim filtru, separând-se circulațiile de acces în vestiare de cele de acces la terenul de sport.
Se vor realiza amenajări exterioare care vor consta în alei pietonale, alei auto, parcări și spații verzi.
Valoarea investiției este 8.669.804,01 lei, TVA inclus, sursa de finanțare este asigurată prin CNI, iar municipiul Târgoviște, ca beneficiar al investiției, a pus la dispoziție terenul si va asigura finanțare pentru racordarea la utilități.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Nuclearelectrica şi Asociaţia The Social Incubator lansează programul „Fii aproape supererou” pentru promovarea oportunităţilor de carieră în domeniul nuclear

Articolul Urmator

Dep.PSD, Carmen Holban: “Bugetul pentru 2023 este formulat astfel încât investițiile să fie beneficiare ale unei alocări record: 7,2% din PIB”

Ultimele Articole

Mergisus