Noapte
Zi
21 December 2022
1 min read

Trei dâmbovițeni au fost închiși în Penitenciarul Mărgineni

În cursul zilei de marți, 19 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de către Judecătoria Ploiești, pe numele unui bărbat de 26 de ani, din Dărmănești.
Cel în cauză a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de proxenetism, fiind depus în Penitenciarul Mărgineni.
De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au pus în aplicare două mandate de executare a unei pedepse privative de libertate.
Unul dintre acestea a fost emis de către Tribunalul Dâmbovița, pe numele unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Tetcoiu, condamnat la executarea a patru ani și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.
Celălalt mandat a fost emis pe numele unui bărbat de 25 de ani, din Mogoșani, cel în cauză fiind condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.
Ambii bărbați au fost depuși în Penitenciarul Mărgineni.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ATOP Dâmbovița, prima ședință în teritoriu

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: 21 de proiecte finalizate în 2022

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus