Noapte
Zi
12 January 2023
1 min read

Încă un proiect pentru dezvoltarea sistemului sanitar dâmbovițean! CJD va reabilita/moderniza secția de Tratamente Recuperatorii și corpul administrativ din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Încă un proiect care vizează dezvoltarea și modernizarea sistemului de sănătate din județul Dâmbovița va fi implementat de către Consiliul Județean. Este vorba despre secția Tratamente Recuperatorii și Pavilionul Administrativ din cadrul Spitalului Județean de Urgență. În cursul aceste dimineți, a fost aprobată finanțarea de 10.500.500 lei, alocare prin PNNR (Valul Renovării) – Programul Național de Redresare și Reziliență.

sectie recuperare sjut

În cadrul acestui proiect se vor realiza următoarele lucrări: reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, 4.000 mp; reabilitarea sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum; instalarea, reabilitarea, modernizarea sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior; reabilitarea, modernizarea instalațiilor de iluminat în clădiri; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice si/sau termice pentru consum propriu; sisteme de management energetic integrat pentru clădiri/alte activități care conduc la realizarea scopului proiectului; lucrări de recompartimentări interioare în vederea organizării optime a fluxurilor și circuitelor medicale, doar pentru clădirile în care se desfășoară activități medicale; două puncte de încărcare pentru vehicule electrice.

birouri sjut

”Acest proiect, care are o valoare de aproximativ 2.000.000 de euro, se alătură celorlalte investiții pe care Consiliul Județean Dâmbovița deja le derulează în cel mai important spital dâmbovițean: Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște- 3.400.000 euro, Unitatea de Primiri Urgențe- 1.700.000 euro și Secția de Cardiologie plus aparat angiograf- 2.000.000 euro.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: În curând, Grădinița ”Rază de Soare” își redeschide porțile pentru cei peste 400 de prichindei

Articolul Urmator

Festivitate de predare-primire a comenzii unităţii la Jandarmeria Dâmbovița! Mihai Matei este noul Inspector Șef

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Corneliu Ștefan, președintele CJD și liderul social democraților dâmbovițeni, sprijin constant pentru comunitățile locale  

În cei aproape patru ani de când conduce forul admnistrativ

Investițiile în sănătatea dâmbovițenilor, prioritare pentru echipa CJD și PSD

Sănătatea reprezintă prioritatea numărul unu a conducerii Consiliului Județean Dâmbovița,