Noapte
Zi
17 January 2023
1 min read

Ionela Șerban, noul Direct Adjunct al DGASPC Dâmbovița

Ionela Șerban este noul Director Adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Dâmbovița.

În luna septembrie a anului 2021 organigrama instituției a suferit modificări, înfiițându-se încă un post de director adjunct care să se ocupe de serviciile sociale destinate adulților. Din acel moment și până în prezent, postul a fost vacant.

”Dragi prieteni,

Începând din anul 2016 și până astăzi am avut șansa și onoarea să ocup funcția de viceprimar al comunei Răzvad, o experiență extraordinară din care am învățat foarte multe. Vă sunt recunoscătoare vouă, celor care ați crezut în mine! Au fost 6 ani plini de provocări, de emoții și implicare, de zâmbete, dar și de lacrimi, uneori. Nu am pregetat niciun efort și m-am dedicat întru totul proiectelor echipei din care fac parte. În tot acest timp eu am fost acolo unde era nevoie  și vă spun că da, sunt tare mândră că  am avut o contribuție importantă la fiecare proiect care a fost implementat în comuna Razvad.(…).

​Dragii mei, experiența din cadrul Primăriei Răzvad, lucrul cu oamenii, cu copiii, conexiunea la nevoile lor, dorința de a-i ajuta și de a face să le fie mai bine, toate acestea mi-au deschis calea spre o nouă misiune pe care o aleg de aici înainte cu aceeași responsabilitate și seriozitate pe care le-am dovedit până acum.

Pentru mine, ESTE TIMPUL PENTRU UN NOU DRUM și vă informez că voi ocupa funcția de Director General Adjunct în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița! Vă rămân în continuare alături și voi susține, cu ceea ce va sta în puterile mele, proiectele colegilor mei din comunitatea din Răzvad. Vă MULȚUMESC și mă înclin în fața dumneavoastră!”, transmite Ionela Șerban.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

COD  ROȘU pentru fenomene meteo în zona montană a județului Dâmbovița

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Poarta Dealu-Vânătorilor va fi restaurată

Ultimele Articole

Mergisus