Noapte
Zi
26 January 2023
1 min read

Se redeschide Sala Mare a teatrului municipal Tony Bulandra din Târgoviște

Mai e puțin și actorii teatrului municipal Tony Bulandra vor putea din nou performa în Sala Mare, locație care în ultima perioadă a fost închisă pentru renovare și modernizare.

Evenimentul va fi marcat de premiera spectacolului „Împărăteasa Chinei” de Ruth Wolff, în regia lui Alexander Hausvater, decorurile: Alin Gavrilă, costumele: Mc Ranin, muzica: Nicu Alifantis, coregrafia: Galea Bobeicu, video design: Ionuț Gavrilă, light-design: Lucian Moga,asistent regie: Maria Nicola, totul pe 11 februarie a.c.

”Se lucrează cu spor  pentru ca totul să fie perfect  și suntem foaaaarte nerăbdători să vă întâmpinăm la noi acasă: la Teatrul Tony Bulandra!.”, transmit reprezentanții instituției de cultură.

Fiind în subordinea administrației publice locale, investiția de la Teatrul Tony Bulandra a fost coordonată de primăria Târgoviște, aceste lucrări fiind cele mai importante de acest fel din ultimii 20 de ani, finanțarea putând fi posibilă cu fonduri accesate prin PNDL și din bugetul propriu.

FB_IMG_1674734987551

”Încă o sală modernă în municipiul Târgoviște și cele mai importante lucrări de reabilitare și modernizare a clădirii Teatrului ”Tony Bulandra”, dacă ne raportăm la ultimii 20 de ani, se apropie de final. Astfel, în cadrul mai multor investiții, parțial finanțate prin PNDL, parțial finanțate de la bugetul local, sunt realizate numeroase intervenții, care au în vedere schimbarea scaunelor din sala de spectacol, schimbarea pavajului exterior, înlocuirea pardoselii din sala de spectacol, refacerea rețelelor electrice, executarea unui sistem acționat electric prin care scena poate fi înclinată, realizarea unui sistem pentru o mai bună manevrare a decorurilor și pentru fixarea reflectoarelor, repararea și modernizarea cabinelor pentru actori, achiziția de echipament performant constând în mixere, console, proiectoare, microfoane, lavaliere, echipament IT, realizarea instalațiilor de avertizare și de stingere a incendiilor, dar și echipamente de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți, compartimentări și uși rezistente la foc, iluminat de siguranță la incendiu, etc. Săptămână viitoare va începe montajul scaunelor, iar întreaga Investiție va fi finalizată în aproximativ 2 săptămâni.”, adaugă primarul Cristian Stan.

FB_IMG_1674734992120

Sursa Foto: facebook Teatrul Tony Bulandra

                     facebook Daniel Cristian Stan

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Prinși la volan fără a poseda permis de conducere

Articolul Urmator

Titus Corlățean, încă o reușită în cadrul APCE! Vot în unanimitate pentru formularea de recomandări pe marginea recent adoptatei legi privind minoritățile naționale din Ucraina

Ultimele Articole

Mergisus