Noapte
Zi
18 January 2023
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Bazinul de înot din Micro 3 permite și accesul publicului, în baza unui abonament

Începând din data de 9 Ianuarie a.c. s-a redeschis activitatea în cadrul Bazinului de Înot al Clubului Sportiv Școlar situat în microraionul numărul 3 din municipiul Târgoviște. Din acest an, se va permite accesul publicului,  în baza unui abonament cu 10 intrări, valabil 45 de zile.

Programul săptămânal este de luni -vineri, în intervalul orar 16:00-21:00 și sâmbătă de la 9:00 la 17:00. Costul unui abonament este de 250 lei pentru adulți, 200 lei pentru copii cu vârsta între 14-18 ani, iar persoanele peste 60 de ani vor plăti 150 lei. Copii sub 14 ani au acces numai însoțiți de un adult.

 Bazinului de Înot al Clubului Sportiv Școlar Târgoviște oferă cursurile de ințiere și perfecșionare în tainele înotului sub indrumarea instructorilor. De asemenea, se regăsesc și activități de recuperare medicală și gimnastică în apă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Posibile depășiri ale cotelor râurilor Dâmbovița, Argeș și Ialomița! S-a emis Cod Galben hidrologic

Articolul Urmator

Jandarmeria Dâmbovița, la ora bilanțului

Ultimele Articole

Mergisus