Noapte
Zi
31 January 2023
1 min read

Transportul de persoane, verificat de poliţiştii dâmbovițeni

Astăzi, 31 ianuarie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară o acţiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane. Pe parcursul acțiunii, polițiștii verifică legalitatea transportului, sub aspectul autorizării, efectuat prin curse regulate şi ocazionale, deţinerea documentelor necesare efectuării transportului public de persoane de către operatorul de transport şi de conducătorul auto și verificarea respectării traseului şi a graficului de circulaţie.

8ab5392d-133f-4c4b-90d2-3207a0318263 (1)

De asemenea, pe lângă verificarea documentelor, conducătorii auto sunt testați cu aparatul etilotest. Totodată, polițiștii se vor asigura că în fiecare autovehicul se respectă numărul de locuri destinat călătorilor. În perioada următoare, polițiștii vor fi prezenți pe principalele drumuri din județ pentru a se asigura că toți participanții la traficul rutier respectă regulile de circulație și pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere grave.

transp pers 2

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

L-AȚI VĂZUT? Ieri se afla în Germania, intenționând să revină în România

Articolul Urmator

Pe 8 Martie, distracția se mută la Plazza Events, cu Diana Matei și Taraful Cleante!

Ultimele Articole

Mergisus