Noapte
Zi
9 January 2023
1 min read

ULMI: Anunț asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița pentru proiectul extinderii rețelei de gaze naturale

COMUNA ULMI anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita : nu se supune evaluarii impactului asupra mediului/ nu se supune evaluarii adecvate/ nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „ EXTINDERE RETEA DE GAZE IN SATELE ULMI, COLANU, DUMBRAVA SI VIISOARA, COMUNA ULMI, JUDETUL DAMBOVITA” propus a fi amplasat in com. Ulmi, sat Ulmi, Colanu, Dumbrava, Viisoara, str. DE 163, DS25, DE 160/1, DS1/1, DE167/2, DS19, DS24, DS23, DS8 alipit cu DC 190 si a rezultat DC116A, DS10, DS9, DE 1800, DE 1001, DJ 721, DE 407/1, DCL 335, DE 323, DE 84, DS11, DS8, jud. Dambovita.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate A.P.M. Dambovita din Municipiul Targoviste, str. Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita, in zilele de luni- vineri, intre orele 9.00 – 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro .
Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii, la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritartii competente pentru protectia mediului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ANUNȚ ITM Dâmbovița privind organizarea valorificării ca materiale refolosibile prin oferte de preț negociabil

Articolul Urmator

Dep. Carmen Holban: ”Trebuie pus accent pe prevenție și pe responsabilitatea fiecăruia dintre noi”

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus