Breaking News

VOTAȚI TÂRGOVIȘTE! A început concursul Destinația Anului 2023!

Ian 23, 2023

VOTAȚI TÂRGOVIȘTE! A început concursul Destinația Anului 2023!  www.destinatianului.ro .

În luna iunie a anului trecut, municipiul Târgoviște s-a aflat pe locul II în topul preferințelor turiștilor la categoria City Break Destinația anului 2022.

 Peste 21 000 de români au nominalizat destinațiile preferate în competiția vacanțelor în România, iar 25 de membrii ai juriului format din bloggeri și experți în turism au adus propria perspectivă asupra destinațiilor calificate în finala etapei regionale. Trei criterii au stat la baza jurizării: (1) atractivitatea obiectivelor și experiențelor turistice din destinație, (2) implicarea comunității evidențiată prin investiții în infrastructură și acțiuni de promovare realizate în ultimii doi ani și (3) puterea brandului de destinație. Prima TV susține proiectul național www.destinatianului.ro .

Scorul fiecărei destinații a fost calculat pe baza votului publicului și a votului juriului, iar localitatea aflata pe primul loc în regiunea și categoria ei merge mai departe în etapa Finalei Naționale.

Categoria City Break a fost intens disputată, mai ales în regiunea Transilvania, Banat, Crișana și Maramureș. BRAȘOV a avut cel mai mare punctaj total, cu cel mai mare număr de nominalizări din partea publicului, câștigă etapa și merge în finala națională. Regiunea Moldovei și Bucovinei a fost câștigată de IAȘI, iar TÂRGOVIȘTE a avut cel mai mare punctaj în Muntenia, Oltenia și Dobrogea.

A început competitia Destinația Anului 2023. Anul trecut, Târgoviște a ocupat locul 2 in preferințele publicului și locul 3 la nivel național, după ce a câștigat categoria- “Destinația Anului 2022, City Break în Muntenia, Oltenia și Dobrogea.

Știți ce a făcut posibilă câștigarea etapei regionale în fața unor orașe mult mai mari și prezența noastră pe podium? Mobilizarea noastră, a celor care știm că orașul merită această promovare.

‼️ Publicul este invitat din nou să participe și să nominalizeze destinația preferată pe www.destinatiaanului.ro!  Haideți să ne mobilizăm o dată în plus și să chemăm România întreagă să-și deschidă ochii pentru Târgoviște, orașul pe care îl iubim și care, prin fiecare dintre noi, se transformă în bine în fiecare zi.Nu uitați de validarea votului prin e-mail! Aceată primă etapă durează până pe 28 februarie 2023!”, transmite primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

SURSA FOTO: facebook Daniel Cristian Stan

Actualitate, Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare