Noapte
Zi
27 February 2023
1 min read

10 elevi ai şcolilor militare, în practică la Jandarmeria Dâmboviţa

Zece elevi din cadrul Şcolilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi „Petru Rareş” Fălticeni se află, până pe 13 aprilie a.c., la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmbovița pentru a desfăşura stagiul de practică.

Elevii au fost primiţi în colectivul unităţii, unde li s-au prezentat activităţile la care vor lua parte în cadrul structurilor de pază şi protecţie instituţională urmând să fie planificați în misiuni de asigurare a ordinii interioare necesare desfăşurării în bune condiţii a activităţii la obiectivele aflate în competenţa Jandarmeriei Dâmboviţa.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, iar principalele activităţi ce vor fi desfăşurate vizează însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, precum și punerea în practică a cunoştinţelor teoretice dobândite pe timpul anului şcolar.

Viitorii subofițeri vor fi îndrumaţi, pe întreaga perioadă a stagiului de practică, de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Incendiu la o clădire de birouri

Articolul Urmator

Cauți un loc de muncă? AJOFM Dâmbovița are 449 posturi disponibile

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

Cody, vedeta evenimentului Ziua Porților Deschise la Jandarmeria Dâmbovița

Peste 200 de elevi şi preşcolari, însoțiți de părinţi și cadre

Jandarmeria Dâmbovița – “Ziua Porților Deschise” – 31 mai 2023

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa organizează marți, 31 mai a.c., între