Noapte
Zi
13 February 2023
1 min read

Ateliere de încondeiat ouă, icoane pe sticlă, micul artizan și hand-made la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, în perioada 27-31 martie

În cadrul Programului Național Școala Altfel – „Să știi mai multe, să fii mai bun!”, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 27-31 martie, între orele 9:00-12:00, o serie de activități menite să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale în rândul copiilor, fie că sunt preșcolari sau elevi.

Atelierele propuse pentru acest an sunt următoarele: Încondeiat ouă, Icoane pe sticlă, Micul Artizan și Hand-Made.

Afiș Școala Altfel

Activităţile se adresează în egală măsură tuturor categoriilor de elevi: începând cu preşcolarii şi terminând cu liceenii, şi au în vedere încurajarea şi dezvoltarea capacităţilor artistice ale elevilor, descoperirea aptitudinilor individuale, oferind, în egală măsură, şi cadrelor didactice posibilitatea de a învăţa în acelaşi timp cu aceştia.

Taxa de participare este de 15 lei/copil, indiferent de numărul de ateliere pentru care se optează. Înscrierile se fac la numerele de telefon: 0721327910 și 0737572449.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Băut bine și fără permis de conducere, a avariat o mașină parcată și a intrat în gardul unui imobil

Articolul Urmator

458 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus