Noapte
Zi
14 February 2023
1 min read

De Valentine’s Day, tinerii social democrați au împărțit baloane roșii în Găeşti, Moreni, Târgoviște și Titu

Pentru a marca ziua de Valentine’s Day, tinerii social democrați împreună cu echipa PES Activists Dâmbovița au împărțit baloane colorate, dar și zâmbete sincere tuturor celor cu care s-au întâlnit în orașele Găeşti, Moreni, Târgoviște și Titu. Plini de entuziasm, cu toții au dorit să transmită iubire.
“Orice zi care ne apropie trebuie sărbătorită! Tocmai de aceea îi felicit pe tinerii de la TSD Dâmbovița și pe colegii lor de la PES Dâmbovița pentru că le-au fost aproape tuturor celor care sărbătoresc Valentine’s Day.”, transmite președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.
FB_IMG_1676398654177
“Astăzi, împreună cu echipa Pes Activists Dâmbovița și alături de TSD Dâmbovița, am vrut să le readucem aminte celor cu care am stat de vorbă că data de 14 Februarie este doar una din zilele în care trebuie să le mulțumim celor care ne sunt aproape. Mă bucur să pot spune că am fost primiți cu zâmbete în Găeşti, Moreni, Târgoviște și Titu. De asemenea, mesajul nostru a fost perceput exact așa cum trebuie: aprecierea și recunoștința trebuie arătate în fiecare zi, nu doar pe 14 Februarie!”, este mesajul lui Constantin Constantin, președintele PES Activists Dâmbovița.
FB_IMG_1676398667038
“Orice zi care ne apropie trebuie sărbătorită! Tocmai de aceea îi felicit pe tinerii de la TSD Dâmbovița și pe colegii lor de la PES Dâmbovița pentru că le-au fost aproape tuturor celor care sărbătoresc Valentine’s Day.”, transmite Andrei Tudora, președintele TSD Dâmbovița.
FB_IMG_1676398710931

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Condițiile oferite de transportul public în comun, verificate de primarul Cristian Stan

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Școala Nr.9 intră în proces de renovare și modernizare

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus