Noapte
Zi
10 February 2023
1 min read

Donalam Târgoviște, precizări cu privire la incendiul produs în urmă cu două zile în incinta unității

În urmă cu două zile, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs în incinta Donalam, fostul Combinat de Oțeluri Speciale. Focul s-a aprins într-o hală (fosta secție Trăgătorie de Bare), în timpul unor lucrări pe care o firmă, serviciu externalizat, le executa.

 325148271_1197506600947046_6143204169072649239_n

”Referitor la articolul publicat în data de 7 februarie 2023 privind incendiul produs în incinta Donalam, venim către dumneavoastră cu o clarificare pe care o considerăm relevantă: incendiul a avut loc într-o hală proprietate a Donalam SRL (fosta secție Trăgătorie de Bare), în timpul lucrărilor efectuate de către firmele terțe cărora COS Târgoviște le-a încredințat activitatea de ridicare a bunurilor aparținând COS, aflate în incinta Donalam.”, transmite Grupul Doloman prin intermediul unui comunicat de presă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

A murit după ce lemnele dintr-o căruță au căzut peste el

Articolul Urmator

V. Calcan: ”OCDE- un Club al elitelor în care România trebuie să intre cu drepturi depline cât mai rapid!”

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus