Noapte
Zi
28 February 2023
1 min read

Reținuți 24 de ore pentru lovire sau alte violențe

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, la data de 27 februarie a.c., a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de două persoane, de 19 și 35 de ani. Acestea sunt cercetate în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea dispunerii tuturor măsurilor prevăzute de lege.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Prins la volan sub influența substanșelor psihoactive

Articolul Urmator

Mesajul Prefectului Claudia Gilia cu ocazia Zilei Protecției Civile

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus