Noapte
Zi
2 February 2023
1 min read

Secțiunea de dezvoltare reprezintă 60% din bugetul CJD pe anul 2023! C.Ștefan: ”Este un buget foarte bun, echilibrat”

Ședință extraordinară astăzi, la Consiliul Județean Dâmbovița, unul dintre cele mai importante puncte aflate pe ordinea de zi fiind aprobarea bugetului propriu al județului pentru anul 2023, proiect de hotărâre votat în unanimitate de toți consilierii, de la toate partidele (PSD, PNL ȘI ProRomânia).

buget cjd 2023

”Vreau să le mulțumesc tuturor consilierilor pentru votul acordat în unanimitate, vreau să mulțumesc tuturor colegilor din aparatul propriu pentru munca pe care au depus-o pentru a găsi toate resursele financiare pentru proiectele pe care le avem de continuat în județul Dâmbovița. Aici vorbim de domeniul sănătații, unde vom continua toate investițiile de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, vorbim despre investițiile în drumurile județene, de cofinanțările proiectelor mari depuse prin Programul ”Anghel Saligny”, dar și cofinanțările pe care le avem la toate proiectele europene de la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița, și așa mai departe. Am asigurat toate sumele necesare pentru continuarea Programului Județean de Dezvoltare Locală, un program de succes pentru toate comunitățile locale, avem sumele necesare pentru a deschide anul acesta etapa a treia, pentru a ajuta astfel toate unitățile administrativ teritoriale să depună proiecte pe diferite segmente, pe axele de finanțare pe care le-am gândit prin acest program.

Anul acesta, chiar dacă bugetul este mai mic față de cel din 2022, avem un buget, la capitolul dezvoltare, cu 20% mai mare ca anul trecut, iar, per total este structurat 60% pentru dezvoltare, 40% pentru funcționare. Eu cred că este un buget foarte bun, echilibrat, care asigură continuitatea proiectelor aflate în diferite stadii de implementare.”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița la finalul votului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Recomandări DSV Dâmbovița pentru protejarea animalelor în perioadele cu temperaturi foarte scăzute

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Au debutat și lucrările de amenajare a lacului aferent terenului din vecinătatea Complexului Turistic de Natație.

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, încă un pas în realizarea proiectului Inelul 2 de Centură al municipiului Târgoviște! Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici

Astăzi, în ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, consilierii județeni

ÎPS PĂRINTE MITROPOLIT NIFON A TÂRNOSIT BISERICA PAROHIEI GURA VULCĂNII

Încă de la primele ore ale dimineții, numeroși credincioși, dintre