Noapte
Zi
21 February 2023
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Au sosit ultimele dotări la Grădinița Rază de Soare

La Grădiniţa nr. 8, „Rază de Soare”, cea mai mare gradiniță din județul Dâmbovița, sunt livrate ultimele dotări, iar lucrările de reabilitare și extindere au ajuns în faza de recepție.
 Cele 4 mașini de gătit, un grătar rocă vulcanică dublu cu suport, cuptorul gastronomic profesional, friteusa dublă, hota centrală, vitrinele și dulapurile frigorifice, mașina profesională de spălat vase, mixerul profesional, reprezintă numai câteva dintre dotările specifice de bucătărie care vor asigura condiții excelente de pregătire a hranei!
Investiția, finanțată din fonduri europene, are o valoare de 12.736.052,70 lei (inclusiv TVA) și a presupus reabilitarea integrală a celor două imobile existente, precum și construirea unei extinderi sub forma unei săli multifuncționale destinate desfășurării activităților de educație fizică, iar ocazional a serbărilor. Totodată, se amenajează un loc de joacă modern, se reface spațiul verde și sunt asigurate toate dotările necesare funcționării unității de învățământ preșcolar!Rezultatul obținut? Una dintre cele mai moderne unități de învățământ preșcolar din România!

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cristian Stan, de 8 ani în fruntea administrației publice locale din Târgoviște

Articolul Urmator

“Soluții de finanțare pentru afaceri de succes în 2023”, eveniment organizat de Camera de Comerț Dâmbovița în parteneriat cu specialiști în accesarea de fonduri europene

Ultimele Articole

Mergisus