Breaking News

CJD a semnat acordul de asociere pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Titu

Mar 15, 2023

Vești îmbucurătoare vizavi de dezvoltarea infrastructurii rutiere dâmbovițene vin din partea Consiliului Județean. Astăzi, președintele Corneliu Ștefan a semnat acordul de asociere pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Titu.

”Astăzi am semnat acordul de asociere pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Titu. Consiliul Județean Dâmbovița este liderul acestei asocieri din care mai fac parte localitățile Titu, Braniștea, Sălcioara și Produlești.

În câteva zile, administrația județului va lansa licitația publică de realizare a studiului de fezabilitate prin care vom găsi cea mai bună variantă a acestei centuri.

Centura ocolitoare a orașului Titu va crea toate condițiile necesare dezvoltării întregii zone. Vom avea o cale de acces economică și rapidă pentru transportul de mărfuri în zonă, dar vom crește și gradul de siguranță pe drumurile publice din județul Dâmbovița.”, transmite Ștefan.

Consiliul Județean Dâmbovița și-a propus o infrastructură modernă în jurul tuturor centrelor urbane din județul Dâmbovița, în acest sesns lucrându-se și la următoarele proiecte: Inelul doi de centură al municipiului Târgoviște, valoarea  milioane de euro, Inelul de centură Pucioasa-Fieni, suma necesară pentru aceasta investiție se ridică la aproape 158 milioane de euro, centura municipiului Moreni, valoarea aproximativă a întregului proiect fiind de 35 milioane de euro și centura orașului Găești, proiect în totalitate al Consiliului Județean Dâmbovița, investiția se ridică la 89 milioane de lei.

Actualitate, Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, ,