Noapte
Zi
15 March 2023
1 min read

CJD a semnat acordul de asociere pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Titu

Vești îmbucurătoare vizavi de dezvoltarea infrastructurii rutiere dâmbovițene vin din partea Consiliului Județean. Astăzi, președintele Corneliu Ștefan a semnat acordul de asociere pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Titu.

”Astăzi am semnat acordul de asociere pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Titu. Consiliul Județean Dâmbovița este liderul acestei asocieri din care mai fac parte localitățile Titu, Braniștea, Sălcioara și Produlești.

În câteva zile, administrația județului va lansa licitația publică de realizare a studiului de fezabilitate prin care vom găsi cea mai bună variantă a acestei centuri.

Centura ocolitoare a orașului Titu va crea toate condițiile necesare dezvoltării întregii zone. Vom avea o cale de acces economică și rapidă pentru transportul de mărfuri în zonă, dar vom crește și gradul de siguranță pe drumurile publice din județul Dâmbovița.”, transmite Ștefan.

Consiliul Județean Dâmbovița și-a propus o infrastructură modernă în jurul tuturor centrelor urbane din județul Dâmbovița, în acest sesns lucrându-se și la următoarele proiecte: Inelul doi de centură al municipiului Târgoviște, valoarea  milioane de euro, Inelul de centură Pucioasa-Fieni, suma necesară pentru aceasta investiție se ridică la aproape 158 milioane de euro, centura municipiului Moreni, valoarea aproximativă a întregului proiect fiind de 35 milioane de euro și centura orașului Găești, proiect în totalitate al Consiliului Județean Dâmbovița, investiția se ridică la 89 milioane de lei.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Primăria Târgoviște, anunțuri de solicitare aviz de mediu pentru planul/programul “Plan de Mobilitate Urbană Durabilă”

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE:Peste 300 de copii vor fi primiți în casă nouă! A fost finalizat proiectul modernizării Grădiniței ”Rază de soare”

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

Comisia Europeană sprijină realizarea Domeniului Schiabil Cocora

Vești bune din partea Comisiei Europene în ceea ce privește

CORNELIU ȘTEFAN (PSD DÂMBOVIȚA) Reconfirmat în funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

”Victorie pentru Dâmbovița și dâmbovițeni! Ieri, am stabilit cel mai