Noapte
Zi
24 March 2023
1 min read

COMPLEXUL NAŢIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIŞTE TRECE LA PROGRAMUL DE VARĂ

Începând de duminică, 26 martie 2023, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte trece la programul de vară.

Vă așteptăm la muzeele aflate în administrarea noastră pentru recreere, dar şi pentru a descoperi multiplele aspecte ale trecutului şi prezentului în plină transformare, oglindite deopotrivă într-o largă varietate de exponate, puse în valoare în expoziţiile permanente şi temporare organizate.

Astfel, noul program este următorul:

– Pentru vizitarea Ansamblului Monumental „Curtea Domnească” și al Ansamblului Brâncovenesc Potlogi, programul este de marţi până duminică, în intervalul orar 9:00 – 18:30, ultimul bilet fiind eliberat la ora 18:00. Luni este închis.

– La Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa – Atelier Gheorghe Petraşcu, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de Ofiţeri „Ferdinand I” la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România” și Casa Atelier „Gabriel Popescu” din localitatea Vulcana – Pandele, programul de vizită este de marţi până duminică, în intervalul orar 9:00 – 17:00.

Luni este închis.

– Casa Memorială „Ion Luca Caragiale”, Muzeul de Etnografie Pucioasa și Muzeul etnografic „Dumitru Ulieru” Pietroşiţa, pot fi vizitate de miercuri până duminică, în intervalul orar 8:00 – 16:00. În zilele de luni, marţi, primul şi al treilea weekend din fiecare lună este închis.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Mesajul Prefectului Claudia Gilia cu ocazia desfășurării manifestărilor dedicate Zilei Poliției Române

Articolul Urmator

Ziua Poliției Române, sărbătorită și de I.P.J Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște,

Muzeele Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, deschise în perioada 1 – 6 mai

Muzeele Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, deschise în perioada