Noapte

COMUNICAT DE PRESĂ PRIMĂRIA ULMI: SISTEME INTELIGENTE DE MANAGEMENT LOCAL

Beneficiar: UAT COMUNA ULMI
Titlu apel de proiecte: PNRR/2022/C10/I1.2, PNRR/2022/C10/I1.3 runda 1
Obiectivele proiectului: Prin intermediul componentei C10 – Fondul local – Investiția I1.2 permite achiziționarea de sisteme TIC (Tehnologia Informațiilor și Comunicațiilor) ce contribuie la îmbunătățirea managementului local. Prin Investitia I.1.3 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde se vor asigura puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice.
Obiectiv general: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale.
Valoarea totală a proiectului: 2.195.407,53 lei
Data începerii și finalizării proiectului: 15.02.2023 – 15.02.2024
Codul proiectului: C10-I1.2-635
 IMG-20230302-WA0049
Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență
Primăria comuna Ulmi
Comuna Ulmi, strada principala nr. 146, judetul Dambovita, Romania
E-mail: contact@ulmi.ro
Telefon: 0245.631082

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU

DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

”Căderea Constantinopolului” la Seara de Carte de la Biblioteca județeană I.H. Rădulescu

Articolul Urmator