Noapte
Zi
7 March 2023
1 min read

Conducerea CJD, discuții cu reprezentanții societăților care au câștigat proiectul de lărgire la 4 benzi a DN71, sector Bâldana- Târgoviște

În cursul zilei de astăzi, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a primit vizita reprezentanților societăților care au câștigat licitația contractului de lărgire a patru benzi a DN71, tronsonul Bâldana-Târgoviște. Proiectul, unul deosebit de important atât pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere, cât și din punct de vedere al dezvoltării economice, va dura 34 de luni, dintre care 22 de luni pentru execuția lucrărilor.
”Astăzi, alături de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, și vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, am avut primele discuții aplicate cu reprezentanții firmelor câștigătoare ale contractului pentru lărgire a patru benzi a DN71, tronsonul Bâldana-Târgoviște..
Aceștia au făcut și prima vizită în teren pe traseul dintre Bâldana și Târgoviște, iar dialogul avut în această după-amiază la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, deosebit de constructiv, s-a axat pe importanța economică și socială pe care DN71 o are pentru județul Dâmbovița, dar și pentru întreaga regiune.
Vă reamintesc faptul că asocierea de firme care a câștigat licitația publică va moderniza tronsonul cuprins între Bâldana și Târgoviște, prin lărgirea lui la 4 benzi de circulație.
 Sectorul de drum are o lungime de 44,13 km și este prevăzută construirea și/sau modernizarea a 4 poduri și a unui pasaj pe traseul drumului național.
 Durata contractului, care are o valoare de aproximativ 1.000.000.000 de lei (TVA inclus), este de 34 de luni, iar din această perioadă 12 luni sunt alocate pentru proiectare și 22 luni pentru execuția lucrărilor.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele CJD.
334943822_144710935174597_2297138685735665228_n

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Directorul CCIA Dâmbovița, Ștefania Stroică, prezentă la Gala Women in Economy 2023, ediția a V-a

Articolul Urmator

Prinși la volan fără a poseda permis de conducere, băuți sau sub influența substanțelor psihoactive

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, încă un pas în realizarea proiectului Inelul 2 de Centură al municipiului Târgoviște! Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici

Astăzi, în ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, consilierii județeni

ÎPS PĂRINTE MITROPOLIT NIFON A TÂRNOSIT BISERICA PAROHIEI GURA VULCĂNII

Încă de la primele ore ale dimineții, numeroși credincioși, dintre