Noapte
Zi
8 March 2023
1 min read

Deputatul Carmen Holban, gazdă în Parlamentul României pentru mai mulți elevi târgovișteni

În cursul zilei de ieri, deputatul social democrat dâmbovițean Carmen Holban, a fost gazdă, în Parlamentul României, pentru mai mulți elevi târgovișteni, și anume elevi de clasa a VII-a de la școala gimnazială ”Mihai Viteazul”.

”Isteți, curioși și foarte, foarte atenți la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor! La Palatul Parlamentului, am fost gazda unuia dintre cele mai frumoase grupuri de vizitatori: copiii de clasa a VII-a de la școala târgovișteană “Mihai Viteazul”. Mă bucură faptul că profesorii lor îi încurajează să descopere rolul pe care anumite instituții le au în societatea noastră, iar pentru aceasta îi felicit. Educația socială este importantă și este, în același timp, cheia unei generații bine informate și conștiente că viitorul se construiește cu fiecare dintre noi. Le mulțumesc pentru vizită, le voi fi alături în toate proiectele și le așteptăm următoarea vizită cu brațele deschise!”, transmite parlamentarul dâmbovițean.

335023156_1568427263643239_6171333262884708652_n

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Polițiștii dâmbovițeni continuă tradiția de “sancționare” a șoferițelor cu flori

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Strada Calea Domnească a intrat în reabilitare

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați