Noapte
Zi
27 March 2023
1 min read

Într-o săptămână, polițiștii dâmbovițeni au aplicat peste 800 de sancțiuni contravenționale, au reținut 69 de permise de conducere și au constatat 36 de infracțiuni

În perioada 20 – 26 martie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat zilnic pentru combaterea abaterilor săvârșite de bicicliști și pietoni, impunerea respectării regimului legal de viteză pe drumurile publice, depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care se urcă la volan sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

 În cele 7 zile acțiune, polițiștii au aplicat 822 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care 377 de sancțiuni au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 192 pentru abaterile săvârșite de pietoni, 246 pentru nerespectarea normelor rutiere de bicicliști și 7 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 Din totalul sancțiunilor aplicate pentru încălcarea regimului de viteză, 345 au fost pentru depășirea cu mai puțin de 50 km/h a vitezei maxime admise, 31 pentru depășirea cu 51-70 de km/h a vitezei maxime admise și una pentru depășirea cu peste 70 km/h a vitezei maxime admise.

 Totodată, polițiștii au constatat 36 de infracțiuni, iar în 12 cazuri au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 69 de permise de conducere.

 Acțiunile vor continua și pe parcursul acestei săptămâni.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Aparate noi pentru radiografie și mobilier modern la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Articolul Urmator

438 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus