Noapte
Zi
28 March 2023
1 min read

Reținut pentru că ar fi lovit un bărbat și ar fi distrus două aparate de jocuri de noroc

La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 45 de ani. Bărbatul este bănuit că, în seara de 26 martie a.c., în timp ce se afla în interiorul unei săli de jocuri de noroc, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, și ar fi distrus cu un scaun două aparate de jocuri de noroc. Totodată, prin faptele acestuia, ar fi fost tulburată ordinea și liniștea publică. Astăzi, 28 martie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

O șoferiță a ajuns cu mașina în șanț! Trei persoane au fost rănite

Articolul Urmator

Prinsă la volan fără a poseda permis de conducere

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus