Noapte
Zi
1 March 2023
1 min read

Percheziții la persoane care au tăiat 52 de arbori și au furat lemne din pădure

La data de 9 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vlădeni au fost sesizați de către reprezentantul unui ocol silvic cu privire la faptul că, în noaptea de 6 spre 7 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi tăiat 52 de arbori și ar fi sustras aproximativ 9 m3 de materiale lemnos. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vlădeni au identificat principalii bănuiți în persoana a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 28 de ani, din Vlădeni. Pentru administrarea probatoriului și documentarea activității infracționale, ieri, 28 februarie, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la persoanele bănuite, în localitatea Vlădeni. În urma descinderilor, polițiștii au indisponibilizat un vehicul cu tracțiune animală, o drujbă și 1,2 m3 de material lemnos.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 107 și art. 109 din Legea nr. 46/2008 privind Codul Silvic.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Flori și mărțișoare pentru doamnele și domnișoarele din Moreni

Articolul Urmator

GRATUIT, cursuri de formare profesională la AJOFM Dâmbovița

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus