Noapte
Zi
24 March 2023
1 min read

Tânără prinsă cu substanțe interzise în apropierea unui liceu din Târgovişte

O tânără a fost surprinsă de jandarmii dâmboviţeni în timp ce consuma substanțe interzise în imediata apropiere a unei unități școlare din municipiul Târgoviște.

Jandarmii aflați în timpul misiunii de menținere a ordinii publice în zona unei instituții de învățământ au observat într-un autoturism mai multe persoane, care fumau țigarete și au devenit agitate la apariția acestora.

Având în vedere comportamentul suspect al celor patru tineri, jandarmii i-au interpelat, iar în urma verificărilor au depistat asupra unei minore în vârstă de 17 ani un pachet cu foițe pentru rulat tutun care continea în interior un mugure de culoare verde, învelit în celofan și o țigaretă tip joint, cu miros înțepător, susceptibile de a fi substanțe interzise.

Tânăra a recunoscut că produsele găsite asupra sa îi aparțin, iar substanțele interzise găsite în pachețelul cu foițe pentru țigarete le folosea pentru consumul propriu.

Acesteia i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Cazul a fost predat S.C.C.O. Dâmbovița pentru continuarea cercetărilor.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Ziua Poliției Române, sărbătorită și de I.P.J Dâmbovița

Articolul Urmator

Marți, Cod Roșu de vânt în zona montană dâmbovițeană

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus