Noapte
Zi
22 March 2023
1 min read

Un dâmbovițean a furat seiful dintr-o sală de jocuri de noroc

La data de 21 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 20 spre 21 martie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri, de pe raza comunei Vlădeni, de unde ar fi sustras un seif în care se aflau peste 6.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii au identificat principalul bănuit de comiterea faptei, un bărbat de 28 de ani, din comuna Vlădeni.

Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar, astăzi, 22 martie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. De asemenea, în urma activităților desfășurate, s-a reușit recuperarea parțială a prejudiciului. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Competiții organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița cu prilejul Zilei Poliției Române

Articolul Urmator

Încă un tânăr depistat conducând sub influența substanțelor psihoactive

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus