Noapte
Zi
7 April 2023
1 min read

Dep. Camerm Holban: ”Astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, le mulțumesc tuturor celor care au grijă de sănătatea noastră!”

În 1948, OMS a organizat Prima Adunare Mondială a Sănătății. Adunarea a decis să celebreze 7 aprilie a fiecărui an, începând cu anul 1950, ca Ziua Mondială a Sănătății. Ziua Mondială a Sănătății este organizată pentru a marca fondarea OMS și este considerată ca o oportunitate a organizației de a atrage atenția la nivel mondial asupra unui subiect de importanță majoră pentru sănătatea globală în fiecare an. OMS organizează în această zi evenimente internaționale, regionale și locale legate de o anumită temă. Ziua Mondială a Sănătății este recunoscută de diverse guverne și organizații neguvernamentale cu interese în problemele de sănătate publică, care, de asemenea, organizează activități și își evidențiază sprijinul în rapoartele media, cum ar fi Consiliul global de sănătate.Ziua Mondială a Sănătății este una dintre cele opt campanii oficiale de sănătate la nivel mondial marcate de OMS, împreună cu Ziua Mondială a Tuberculozei, Săptămâna Mondială a Imunizării, Ziua Mondială a Malariei, Ziua mondială fără tutun, Ziua mondială de combatere a SIDA, Ziua Mondială a Donatorului de Sânge și Ziua Mondială a Hepatitei.- sursa Wikipedia.

339866630_241922071611884_3182041942554325760_n

 ”Astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, le mulțumesc tuturor celor care au grijă de sănătatea noastră! Fie că vorbim de medici, asistenți sau asistente, infirmieri sau infirmiere, îngrijitori și îngrijitoare, personal de întreținere și de reparații, suntem conștienți că toți au o responsabilitate uriașă: România și Dâmbovița se pot dezvolta doar cu ajutorul oamenilor sănătoși și bine îngrijiți. La mulți ani și multe realizări în activitatea dumneavoastră!~, este mesajul pe care îl transmite parlamentarul social democrat dâmbovițean, Carmen Holban, membru în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

”Mireasa Mortului”, în această seară la Cinematograful Independența din Târgoviște

Articolul Urmator

Despre bullying și cyberbullying, acțiune de informare ale polițiștilor dâmbovițeni ăn rândul elevilor

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus