Breaking News

Pardoseală nouă, antiderapantă pe Secția de Tratament și Recuperare a spitalului Moreni

Apr 14, 2023
Încă din perioada pandemiei de COVID 19, Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni și președintele PSD al organizației municipale, s-a implicat în rezolvarea anumitor probleme cu care unitatea spitalicească s-a confruntat sau a încercat să dea o mână de ajutor și să vină cu amunite donați. De acestă dată, Purcaru a schimbat pardoseala Secției pentru Tratament și Recuperare, Medicină Fizică și Balneologică a spitalului, înlocuind-o cu una modernă, antiderapantă.
FB_IMG_1681455945028
FB_IMG_1681455939791
“Problemă rezolvată! Oamenii veniți pentru tratament și recuperare la Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie a Spitalului Municipal Moreni riscau să alunece pe pardoseala învechită și, în acest fel, să-și agraveze afecțiunile!
În urma unei discuții avute cu șefa Secției de Recuperare, doamna doctor Manu Eugenia, și îi mulțumesc pentru că mi-a adus la cunoștință acest lucru, am decis să achiziționez un adeziv antiderapant pe bază de rășină, special pentru unitățile spitalicești, dar să aduc și echipele care să se ocupe de tratarea pardoselii pe întreaga suprafață a parterului Spitalului Municipal Moreni.
Medicii din spitalul nostru au acum cu o grijă mai puțin, iar oamenii pot merge cu încredere în această unitate medicală, atât de importantă pentru municipiul nostru și pentru întreaga zonă!
Mă bucur că pot da o mână de ajutor și o voi face, întotdeauna, cu cea mai mare plăcere!”, transmite acesta.
FB_IMG_1681455950258
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,