Breaking News

PSD Moreni și-a întregit echipa! Au avut loc alegeri pentru organizația de femei și cea de seniori

Apr 22, 2023

După ce la începutul lunii au avut loc alegri pentru conducerea organizației de tineret a PSD Moreni, astăzi echipa s-a întregit, toate structurile interne fiind ocupate. Prin unanimitate de voturi, Ioniță Ion a fost ales președinte al seniorilor, iar Iuliana Oana Rădulescu a femeilor.

“PSD Moreni are toate structurile interne funcționale! Astăzi, în prezența președintei Organizației Femeilor Social-Democrate Dâmbovița, doamna deputat Carmen Holban, a doamnei prefect Claudia Gilia și a președintelui OPSD Dâmbovița, Dumitru Barbu, au avut loc alegerile pentru conducerea organizației de seniori și a OFSD Moreni.
FB_IMG_1682176091221
Cu unanimitate de voturi, președinte al OPSD Moreni a fost desemnat domnul Ioniță Ion, iar doamna  Iuliana Oana Rădulescu a fost aleasă de colegele noastre președintă a OFSD Moreni.
FB_IMG_1682176110790
Vreau să le mulțumesc colegelor și colegilor noștri pentru implicare! Așa cum stau lucrurile astăzi este mai mult ca sigur că împreună, ca o adevărată echipă vom reuși să realizăm multe lucruri bune și frumoase pentru municipiul Moreni.”, transmite Gabriel Purcaru, președintele PSD Moreni.
FB_IMG_1682176449070
Actualitate, Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,