Noapte
Zi
11 May 2023
1 min read

CJD va dota cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale 60 de unități școlare

Infrastructura educațională dâmbovițeană este în continuă dezvoltare. Astfel, Consiliul Județean Dâmbovița va dota cu cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale 60 de unități școlare din 52 de localități, dar și trei din Târgoviște, și anume: Palatul Copiilor, Școala Specială și Clubul Sportiv Școlar.

Potrivit președintelui CJD, Corneliu Ștefan, 23000 de elevi vor beneficia de cele mai bune condiții de studiu. Se vor dota: 927 de săli de clasă cu echipamente digitale; 838 clase și 34 de laboratoare de științe – cu mobilier și materiale didactice; 34 de laboratoare de științe – cu echipamente digitale. Vor fi achiziționate: 900 table interactive;  1.700 sisteme Desktop + Monitor/AII-In-One/Laptop; 950 sisteme de sunet; 900 multifuncționale; 900 camere videoconferință; 100 routere Wi-Fi; 100 softuri educaționale/alte echipamente IT; 900 scannere portabile; 350 dispozitive și echipamente tehnologice. Se vor înființa: 8 laboratoare de informatică în școli; 3 laboratoare de informatică în grădințe; 16 laboratoare de științe; 40 de cabinete psihopedagogice.

“A fost ADMIS. Proiectul de 65.000.000 lei al Consiliului Județean Dâmbovița, prin care vom dota cu prin care vom dota cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale 60 de unități didactice din 52 de localități, dar și Palatul Copiilor Târgoviște, Școala Gimnazială Specială Târgoviște și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, a fost declarat eligibil după evaluarea ministerului de resort. Proiectul Consiliului Județean Dâmbovița, care va fi finanțat prin PNRR, Pilonul VI – Politici pentru noua generație, Componenta C15: Educație, este unul de referință pentru școlile și primăriile din județul nostru. Vom avea noi laboratoare de informatică și laboratoare de științe, dotate exact așa cum trebuie să fie o sală modernă. De asemenea, vom achiziționa mobilier nou și materiale didactice pentru sute de clase.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Localitățile incluse în proiect sunt: Aninoasa, Bărbulețu, Braniștea, Brănești, Buciumeni, Ciocanești, Cobia, Cojasca, Comisani, Contești, Corbii Mari, Cornești, Costestii Din Vale, Crevedia, Dobra, Doicești, Dragodana, Gura Foii, Gura Ocniței, Gura Șuții, Hulubești, Iedera, I.L.Caragiale, Lucieni, Mătăsaru, Moreni, Moțăieni, Moroeni, Niculești, Nucet, Ocnița, Perșinari, Pietrari, Pietrosița, Potlogi, Produlești, Pucheni, Răscaieți, Rău Alb, Sălcioara, Șelaru, Șotânga, Tărtășești, Tătărani, Ulmi, Văcărești, Valea Lungă, Văleni, Vișina, Vișinești, Vulcana Băi, Vulcana Pandele, CSȘ Târgoviște, Palatul Copiilor Târgoviște, ȘScoala Gimnazială Specială Târgoviște.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Oportunități de finanțare cu ajutorul fondurilor europene, conferință organizată în parteneriat cu Consiliul Județean și Camera de Comerț Dâmbovița

Articolul Urmator

Transporta persoane ca “sacii în căruță” într-un microbuz destinat mărfurilor

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus