Noapte
Zi
29 May 2023
1 min read

Copiii sunt mâinile cu ajutorul cărora atingem Cerul!! Daruri pentru copiii internați în Secțiile de Neonatologie și Pediatrie a Spitalului Județean Târgoviște

Astăzi, copiii internați în Secțiile de Neonatologie și Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște au avut parte de surprize și daruri din partea directorului medical al unității sanitare, dr. Ioana Radu și a vicepreședintei Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea. Darurile au fost oferite cu ocazia Zilei de 1 iunie.

FB_IMG_1685368137505

“Zâmbetele copiilor sunt cea mai mare bucurie pe care am primit-o. Fericirea de pe chipul celor mici este cea mai sinceră. Am dorit, preț de câteva minute, să fim alături de ei, să-i sărbătorim în avans. La mulți ani, dragii noștri”, transmite Luciana Cristea.

 

FB_IMG_1685368112999

“La Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, alături de doamna vicepreședinte a Consiliului Județean Dâmbovița, LucianaCristea , ne-am dorit ca preț de câteva momente să aducem bucurie și zâmbete micuților internați în cadrul secțiilor de Neonatologie și Pediatrie. Darurile oferite au fost prilej pentru micii pacienți de a lăsa deoparte suferința și atmosfera de spital. Bucuria de  a-i înveseli pe cei mici a fost neprețuită pentru toți cei prezenți. Copiii sunt mâinile  cu ajutorul cărora atingem Cerul!!1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului ,La Mulți Ani dragi copii”, adaugă dr. Ioana Radu.

FB_IMG_1685368131207

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

(VIDEO) Au început lucrările de reabilitare și modernizare pe DN7, Bâldana-Titu

Articolul Urmator

Primăria Ulmi a finalizat proiectul introducerii de gaze naturale în satul Udrești

Ultimele Articole

Mergisus