Noapte
Zi
28 May 2023
1 min read

Dâmbovițean găsit în viață, într-o baracă părăsită, după ce a lăsat acasă un bilet de adio

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 40 de ani, din satul Șuvița, a plecat de la domiciliu și a lăsat un bilet de adio.  În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind constituite mai multe echipe de căutare formate din polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari. În urma activităților de căutare, bărbatul a fost identificat într-o construcție dezafectată (baracă). Acesta a fost preluat de medici pentru efectuarea unor investigații.

Screenshot_20230528_221008_WhatsApp

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

O șoferiță a intrat într-un gard și a dărâmat un stâlp de electricitate, pe Calea Domnească din Târgoviște

Articolul Urmator

Prins la volan beat, 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, și fără permis

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus