Noapte
Zi
1 May 2023
1 min read

Dep. Carmen Holban:”Turismul de sănătate are un potențial imens în România”

Zilele trecute, deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban, a fost prezentă la Antalya, la lucrările Congresului Internațional al Turismului pentru Sănătate, ocazie cu care a vizitat mai multe clinici medicale și spitale și a purtat discuții cu specialiști în domeniul sănătății. Este binecunoscut faptul că, în ultimii ani, Turcia este recunoscută frecventată de mii de pacienți care aleg să mergă pentru diferite intervenții, începând de la cele estetice până la tratarea unor boli mai grave.

” Avem toate condițiile pentru a crește acest domeniu: profesioniști în sistemul medical, zeci de stațiuni balneoclimaterice, dar și resursele naturale necesare prin care putem transforma turismul de sănătate într-un veritabil vector de dezvoltare locală, regională și națională. Zilele acestea, în Antalya, alături de doamna deputat Grațiela Gavrilescu, am participat la lucrările Congresului Internațional al Turismului pentru Sănătate, ca urmare a invitației lansate de către președinta Asociației Femeilor de Afaceri România-Turcia, doamna Birgül ŞENYUVA.Cu această ocazie, am vizitat clinicile și spitalele din regiune, dar și instituțiile implicate în formarea specialiștilor și cele care asigură servicii medicale pacienților.

343959338_1448172715994926_4060719312847714483_n Așa cum spuneam, România are fundația pe care se poate dezvolta turismul medical, dar, în același timp, trebuie ca acest lucru să se concretizeze într-un ritm mult mai alert. Prin urmare, alături de colegele și colegii parlamentari, vom propune ca autoritățile din domeniul sănătății și al turismului să identifice cele mai bune soluții de promovare a turismului medical național.”, precizează aceasta.

343973602_1312357336367043_6251389637047340170_n

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

SC LDP Dâmbovița și-a mărit parcul auto cu un tocător forestier hidraulic

Articolul Urmator

ANUNȚ: Înființarea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus