Noapte
Zi
5 May 2023
1 min read

Locuințe ANL pentru tinerii din cartierul Românești, comuna Potlogi

21 de locuinte sociale tip ANL, trei module a câte șapte apartamente,  au fost astăzi inaugurate în cartierul Românești, comuna Potlogi.

20230505_141842

Deocamdatată au fost înmânate cheile pentru 10 dintre ele, beneficiari fiind mame care își cresc singure copiii sau familii formate din mai mulți membrii.

20230505_141412

20230505_141434

IMG-20230505-WA0036

IMG-20230505-WA0037

“Investiția a luat ființă la inițiativa regretatului Nicolae Catrina (n.r. primarul comunei) în scociere cu Agenția Națională a Locuinței. Sunt trei module a cate șapte apartamente după cum urmează, pentru fiecare modul: patru apartamente cu trei camere, trei apartamente cu două camere. Fiecare imobil are boxă proprie pentru lemne, dar sperăm că pentru nu mult timp deoarece, în această vară, dorim să începem săpăturile pentru extinderea rețelei de gaze naturale și în acest cartier.De asemenea, în vecinătatea acestui amplasament, am dat și 200 de locuri pentru construirea de case, torul fiind posibil respectând prevederile Legii Nr.15. Tot aici, s-a construit, cu ajutorul fondurilor europene, si o grădiniță cu șase săli de clase.Se lucrează la școală, la alte două grădinițe și vor începe lucrările și la o creșă. Deci, viitorul sună bine pentru tinerii din cartierul Românești”, a transmis viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici.

IMG-20230505-WA0035

“Este un moment important pentru această comunitate. Prin grija primăriei Potlogi, mulți dintre dumneavoastră veți beneficia de aceste locuințe. Vă asigur că în continuare de tot sprijinul și pentru alte proiecte”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, prezent la eveniment.

IMG-20230505-WA0034

Cei care doresc să beneficieze de astfel de locuințe se pot adresa reprezentanților primăriei Potlogi pentru întocmirea documentelor necesare.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Finalul proiectului „DINAMIC – Dâmboviţa – interacţiuni la nivel administrativ între modernizare, interconectivitate, competenţe” COD SMIS: 135834

Articolul Urmator

Dep. Carmen Holban: ”Tinerii trebuie să înțeleagă faptul că învățarea continuă poate fi o experiență personală satisfăcătoare și motivantă”

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus