Noapte
Zi
2 May 2023
1 min read

Sală de sport nouă, la Vulcana Pandele

În această după amiază, la Vulcana Pandele, a fost inaugurată sala de sport, investiție realizată cu ajutor financiar din partea CNI -Compania Națională de Investiții.
Obiectivul va fi folosit atât de elevi, pentru orele de educație fizică, dar va putea fi și închiriat de tinerii din comună pentru practicarea altor sporturi, meciuri de fotbal, etc.
 20230502_155515
20230502_162834
“Cea mai potrivită zi pentru inaugurarea sălii de sport din comuna Vulcana Pandele! Astăzi, când sărbătorim Ziua Națională a Tineretului, la invitația domnului primar, am participat la inaugurarea sălii de sport din comună, o investiție de peste 7.000.000 de lei realizată prin Compania Națională de Investiții.
Pe lângă faptul că practicarea unui sport ne ajută pe toți să avem o viață sănătoasă, sportul este într-o mare măsură despre echipă și fair play, precum și despre creșterea încrederii de sine. Totodată, sala de sport inaugurată astăzi va fi de un real ajutor și în perspectiva orelor de educație fizică ale elevilor din Vulcana Pandele.
Felicitări tuturor pentru această investiție!”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița prezent la inaugurarea obiectivului de investiții.
FB_IMG_1683046789988

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

AȚI VĂZUT-O? A plecat de la școală și nu s-a mai întors în centrul de plasament, unde locuia

Articolul Urmator

Se lucrează la extinderea rețelei de apă și canal din Dragomirești, Mănești și Tătărani

Ultimele Articole

Mergisus