Noapte
Zi
24 May 2023
2 mins read

TÂRGOVIȘTE: ANIMAție ,desene pe asfalt, concursuri, competiții sportive, paradă cu tunuri de confetii, muzică și dans, de Ziua Copilului

Și în acest an, administrația locală târgovișteană a pregătit numeroase surprize pentru cei mici cu ocazia Zilei Copilului. Astfel, de 1 iunie distracția și voia bună vor fi principalele repere. Vor exista concursuri de desene pe asfalt, concursuri de biciclete, role sau de gimnastică, ateliere de pictură pe față, animație cu păpuși gigant și clovni, spectacole de teatru pentru copii, muzică și dans.
De asemenea, la Complexul Turistic de Natație va fi organizată o competiție de înot, iar pe terenul sintetic vor avea loc meciuri de fotbal.
Ziua se va încheia cu ”Parada Copiilor”, care va avea loc începând cu ora 18.00, pe traseul Primăria Târgoviște, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Calea Domnească, stadion, unde copiii se vor bucura de spectacole de dans, muzică sau demonstrații de gimnastică pe pista de tartan și covorul sintetic din jurul gazonului.
Din paradă nu vor lipsi fanfara sau tunurile de confetti, iar la sosirea paradei la stadion se vor împărți baloane cu heliu.         
Locațiile în care se vor organiza evenimentele sunt:  Parcul Mitropoliei, Bulevardul Libertății, care va fi închis circulației auto, Complexul Turistic de Natație, Cinematograful ”Independența” și Grădina Zoologică.
IMG-20230524-WA0019
 “Parcul Mitropoliei din municipiul Târgoviște va fi locul în care, pe data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, vor avea loc foarte-foarte multe evenimente. De altfel, nu doar în Parcul Mitropoliei, ci și în Piața „Mihai Viteazul” , la Complexul Turistic de Natație, la Grădina Zoo și așa mai departe. 
Voi prezenta acum câteva repere ale zilei de 1 iunie, pornim de la faptul că pentru prima dată vom închide bulevardul Libertății, astfel încât să poată fi realizate desene pe asfalt, să se joace șotron, fotbal și așa mai departe. Va fi o atmosferă foarte frumoasă. Va fi și gimnastică aerobică. În Parcul Mitropoliei vom avea clovni, vom avea păpuși gigant, vom avea spectacole de teatru, vom avea dans, spectacole făcute pentru copii. De asemenea, la Complexul Turistic de Natație vom avea competiție de înot, care este deja tradițională, „Cupa 1 iunie” , de asemenea, vom avea competiție de fotbal, competiție pentru biciclete și așa mai departe. La Grădina Zoo accesul va fi gratuit, va fi un traseu predefinit și veți vedea că toate aceste lucruri vor contribui la bucuria celor mici. Ne dorim ca această zi de 1 iunie să fie una deosebită. Seara, începând cu ora 18:00, cu plecare din fața Primăriei, avem Parada Copilului de 1 iunie. Va fi o paradă cu tunuri de confetti, cu muzică și ne dorim să participe câți mai mulți copii.
Parada va fi pe traseul: Primăria municipiului Târgoviște – strada Grigore Alexandrescu – bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Stadion, iar la Stadion, pe pista de atletism și pe zona din fața Tribunei II, va fi un spectacol susținut de copii. Lista pentru paradă este încă deschisă. 
Avem și la Cinematograful Independența film, de la ora 11:00, „Regele Leu”.” , transmite primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

3-11 iunie, BABEL FEST! Festivalul este motorul Teatrului Municipal Tony Bulandra și îl împinge spre performanță!

Articolul Urmator

Absolvenții clasei a XII-a care se înregistrează în evidența AJOFM Dâmbovița beneficiază de servicii gratuite de informare și consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională sau consultanță pentru deschiderea unei afaceri 

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

Performanța în educație, premiată de primăria Târgoviște

Astăzi, Cinematograful Independența a fost gazda evenimentului ”Gala Performanței în

Târgoviștea, locul I pe țară la atragerea de fonduri europene, la nivel de municipii

Potrivit unui raport al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Târgoviștea