Noapte
Zi
18 May 2023
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Mâine, circulație restricționată pe mai multe străzi din cauza meciului AFC Chindia-FC Voluntari

La data de 19 mai a.c. întrucât în municipiul Târgoviște vor fi întreprinse activități circumscrise meciului de fotbal, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor fi prezenți la datorie, în sprijinul cetățenilor, pentru a preveni orice abatere de la normele în vigoare. Precizăm faptul că în intervalul orar 17.00-23.00, circulația va fi restricționată astfel: pe strada Coconilor, atât dinspre Calea Domneasca, cât și dinspre strada Cornel Popa, se va permite doar accesul pietonal.

Accesul auto va fi permis doar pe strada Nicolae Dobrin, dinspre strada Justiției, DOAR pentru riverani și pentru cei care au plătit loc de parcare pt stadion.Pe strada Justiției, se va circula doar dinspre strada Gimnaziului, în sens unic, oprirea fiind interzisă.

Pe această cale, le recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte indicațiile polițiștilor din teren și să adopte o conduită responsabilă.

De asemenea, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, este important să parcați autovehiculele doar în locurile special amenajate și să nu blocați calea de acces spre zona evenimentului.- transmite IPJ Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Duminică, de ziua comunei Corbii Mari, distrează-te alături de Oana Radu, Jean de la Criova, Tzancă Uraganu și mulți alții

Articolul Urmator

Amendat pentru că vindea bilete la meciul AFC Chindia-FC Voluntari la superpreț

Ultimele Articole

Mergisus