Noapte
Zi
1 June 2023
1 min read

Astăzi, numicipiul Târgoviște va fi capitala copiilor! Desene pe asfalt, cântece, dansuri, jocuri, concursuri și numeroase surprize pentru cei mici

Și în acest an, administrația locală târgovișteană a pregătit numeroase surprize pentru cei mici cu ocazia Zilei Copilului. Astfel, de 1 iunie distracția și voia bună vor fi principalele repere. Vor exista concursuri de desene pe asfalt, concursuri de biciclete, role sau de gimnastică, ateliere de pictură pe față, animație cu păpuși gigant și clovni, spectacole de teatru pentru copii, muzică și dans.
De asemenea, la Complexul Turistic de Natație va fi organizată o competiție de înot, iar pe terenul sintetic vor avea loc meciuri de fotbal.
Ziua se va încheia cu ”Parada Copiilor”, care va avea loc începând cu ora 18.00, pe traseul Primăria Târgoviște, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Calea Domnească, stadion, unde copiii se vor bucura de spectacole de dans, muzică sau demonstrații de gimnastică pe pista de tartan și covorul sintetic din jurul gazonului.
IMG-20230524-WA0019
Din paradă nu vor lipsi fanfara sau tunurile de confetti, iar la sosirea paradei la stadion se vor împărți baloane cu heliu.         
Locațiile în care se vor organiza evenimentele sunt:  Parcul Mitropoliei, Bulevardul Libertății, care va fi închis circulației auto, Complexul Turistic de Natație, Cinematograful ”Independența” și Grădina Zoologică

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Angajații SC LDP Dâmbovița, prezenți pentru lucrări de asfaltare și întretinere a drumurilor

Articolul Urmator

Insolvența partenerilor de afaceri. Cum o gestionăm în contextul economic actual?

Ultimele Articole

Mergisus