Noapte
Zi
26 June 2023
1 min read

Consiliul Județean Dâmbovița va construi sute de noi locuri de parcare în Târgoviște

În zona UM Gară, în imediata apropiere unde va fi construit complexul sportiv Dâmbovița Arena, Consiliul Județean Dâmbovița va amenaja o parcare modernă cu o capacitate de 493 de locuri.
 “Pe terenul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în imediata apropiere a viitorului stadion, va fi amenajată una dintre cele mai moderne parcări din reședința județului nostru! Astfel, lângă Dâmbovița Arena, vor fi:  493 locuri de parcare, 46 dintre acestea fiind pentru automobilele electrice;
23 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități; 29 de locuri pentru motociclete; peste 100 de locuri pentru biciclete.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele CJD.
FB_IMG_1687773060804
De asemenea, administrația centrală are în proiect construirea unei parcări supraetajate în curtea Spitalui Județean de Urgență Târgoviște, spațiu dispus pe 5 etaje, cu 332 de locuri de parcare, stații de încărcare a automobilelor electrice, dar și locuri pentru autoturismele persoanelor cu dizabilități.
FB_IMG_1687773070503
“În parteneriat cu Primăria Târgoviște, vom construi o parcare supraetajată cu 358 de locuri l, chiar în centrul municipiului. Din cele 358 de locuri de parcare, 15 vor fi destinate persoanelor cu dizabilități, iar 10 locuri de parcare vor fi amenajate pentru stațiile de încărcare electrice.
Un prim.calcul ne arată că vom înființa nu mai puțin de 1235 de noi locuri de parcare în municipiul Târgoviște pentru că, așa cum promiteam, vom găsi cele mai bune soluții pentru decongestionarea arterelor rutiere într-un județ și municipiu în continuă dezvoltare.”, adaugă Corneliu Ștefan.
FB_IMG_1687773077737

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Primul antrenament AFC Chindia Târgoviște în Liga a II-a! Suporterii sunt așteptați la stadion

Articolul Urmator

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița angajează inginer instalații! VEZI AICI DETALII

Ultimele Articole

Mergisus