Noapte
Zi
15 June 2023
1 min read

Dep. Carmen Holban:”Premierul Marcel Ciolacu și întreaga sa echipă guvernamentală au primit, în această după-amiază, votul meu de încredere!”

”Sunt ferm convinsă că programul de guvernare al liderului PSD, Marcel Ciolacu, va marca o nouă etapă în evoluția politicilor care au în centrul lor stabilitatea și protejarea fiecărui român! Măsurile propuse își vor atinge scopul, fiecare portofoliu al noului Cabinet având un plus în ceea ce privește soluționarea sustenabilă a nevoilor României de astăzi. Urez proaspătului Guvern un mandat plin de reușite!”, este mesajul pe care deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban l-a transmis astăzi în momentul în care Guvernul condus de către Marcel Ciolacu a primit votul de încredere.Au votat pentru 290 de parlamentari.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Acțiunea “Alcohol&Drugs” pe șoselele dâmbovițene

Articolul Urmator

Conferința “Insolvența partenerilor de afaceri. Cum o gestionăm în contextul economic actual”, susținută de specialiști în domeniu și Camera de Comerț Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus