Noapte
Zi
6 July 2023
1 min read

Festivalul de teatru pentru copii „Mimesis Fest”, timp de patru zile, în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște” Accesul este GRATUIT!

În perioada 25-28 iulie 2023, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va organiza cea de-a VII-a ediţie a Festivalului de teatru pentru copii „Mimesis Fest”, ce are ca scop promovarea şi stimularea artei interpretative şi este, totodată, o alternativă de petrecere a vacanţei în aer liber.

În cadrul festivalului vor fi prezentate, în fiecare zi, spectacole de teatru susţinute de trupe formate din actori profesionişti, dar şi spectacole susţinute de copii şi tineri absolvenţi ai clasei de teatru de la Şcoala de Arte „Octav Enigărescu” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Aceştia vor pune în valoare, printr-o interpretare proprie, piese de teatru clasice, aducând la viaţă personaje îndrăgite din lumea poveştilor.

Mimesis2

De asemenea, vor avea loc ateliere de creaţie unde copiii vor putea să confecţioneze măşti şi figurine din baloane, precum şi ateliere de pictură pe faţă și spectacole cu statui vivante. Astfel, timp de 4 zile, iubitorii teatrului sunt aşteptaţi să petreacă momente frumoase alături de actori şi personajele întruchipate de aceştia. Locul de desfăşurare va fi Piața „Mihai Viteazul”.Accesul este liber., transmite Compartimentul de Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

DOREȘTI UN LOC DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE? Rețeaua EURES are disponibile 250 de posturi

Articolul Urmator

PSD, partidul care reconstruiește! Marcel Ciolacu a inaugurat Podul suspendat de la Brăila

Ultimele Articole

Mergisus