Noapte
Zi
29 August 2023
1 min read

ACCESUL GRATUIT! „Noaptea Muzeelor la Sate” se organizează și în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 2 septembrie 2023, evenimentul cultural „Noaptea Muzeelor la Sate”. Invităm publicul să descopere expozițiile muzeelor într-un mod inedit, făcând o plimbare nocturnă printr-un patrimoniu cultural divers, situat în zona rurală a județului Dâmbovița. 

Astfel, între orele 18:00 – 24:00, dâmboviţenii și nu doar ei sunt invitați să viziteze, gratuit, expoziţiile permanente ale următoarelor muzee:

·       Ansamblul Brâncovenesc Potlogi

·       Casa Atelier „Gabriel Popescu” Vulcana – Pandele

·       Muzeul Etnografic „Dumitru Ulieru” Pietroşiţa

·       Casa Memorială „Ion Luca Caragiale”

IMG-20230828-WA0002

Evenimentul cultural „Noaptea Muzeelor la Sate” este inițiat de Rețeaua Națională a Muzeelor din România (organizaţie unde Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște este membru fondator), este unic în Europa și se adresează muzeelor și colecțiilor private sau de stat, caselor memoriale și de memorie istorică și altor entități culturale și religioase, cu valoare istorică, culturală sau de patrimoniu, din spațiul rural românesc. – Compartimentul Imagine, Relații Externe, Consiliul Județean Dâmbovița

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ULMI: A început asfaltarea străzilor din satul Matraca

Articolul Urmator

Lacrimi și tristețe la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște! Moment de reculegere pentru Hugo Wolff! A plecat la ceruri pentru a dansa cu îngerii!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați