Noapte
Zi
22 August 2023
1 min read

Depistați la volanul unor autoturisme cu o alcoolemie peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 21 august a.c., în jurul orei 07:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat, pe strada Silviu Stănculescu din Târgoviște, un bărbat de 53 de ani, din Bucșani, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, în cursul serii trecute, în jurul orei 20:28, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Pucioasa au surprins un bărbat de 38 de ani, din comuna Pietroșița, în timp ce ar fi condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice necesare pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice, iar, în cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Biciclist băut, victimă într-un accident rutier! IPJ Dâmbovița recomandă:*Alcoolul face victime! Nu circulați cu bicicleta dacă vă aflați sub influența băuturilor alcoolice!*

Articolul Urmator

Ai o firmă și vrei să-i întrerupi temporar activitatea ? Specialiștii Camerei de Comerț Dâmbovița te pot ajuta  

Ultimele Articole

Mergisus